Homoktövis

 

Tardoskeddi arany – A valódi!

A homoktövis magas C-vitamin és antioxidáns-tartalmának köszönhetően nagyon népszerű és keresett. A “Tardoskeddi arany” márkajelzésű homoktövis-termékek előnye, hogy BIO gazdálkodásból származnak, nem tartalmaznak semmilyen szintetikus, sem egyéb adalékokat. Magas homoktövis-tartalmuknak köszönhetően ezek a termékek rendkívül széleskörű jótékony hatással vannak az egészségre.

 

HOMOKTÖVIS

A homoktövis mezőgazdasági szövetkezetünk legkülönlegesebb növénye. 2010-ben, egyedüliként kezdte el Szlovákiában szövetkezetünk ültetvényen termeszteni a homoktövist, a kiváló Leikora fajtáját jelenleg BIO minőségben termesztjük 12,5 hektár területen.

A termés kíméletes, kézi betakarítása után a gyümölcshúst az esszenciális, telítetlen zsírsavakban, valamint E-vitaminban gazdag magokkal együtt darálják le, melyek átlagon felüli jótékony hatásukkal erősítik a szervezetet. A boltokba vagy 100%-os, közvetlen fogyasztásra szánt, hígítatlan, tartósítószer-mentes BIO homoktövislé formájában kerül, vagy kapható almaléhez, szőlőmusthoz adagolva, kiválóan adagolható házilag készített gyümölcslekvárokhoz, mézhez, filteres és ömlesztett teát, esetleg „Rakytníkovica” néven valódi, 52%-os homoktövispárlatot gyártunk belőle, mely Szlovákia 25 legjobb minőségű párlatai egyikeként 2014-ben a Szlovák Párlatok Nemzeti Szalonjában (Národný salón destilátov SR) kapott helyet.

Újdonságnak számít a hidegen sajtolt 100% BIO homoktövis olaj, mely hatóanyagai magas koncentrációjának köszönhetően rendkívül értékes vitamin- és egyéb egészségre jótékonyan ható anyagok forrása; bőr- és gyomorbetegségek, felső légúti gyulladások kezeléséhez kiváló, rendkívül pozitív hatással van az emésztőrendszeri rákos megbetegedések, lefagyások, felfekvések, égési sérülések kezelésénél, stb.

Kényeztesse magát a legmagasabb minőségű természetes gyógyszerrel, és látogasson el termelői boltunkba, esetleg értékesítési partnereink egyikéhez, vagy a vitaminbombát közvetlenül e-shopunkból rendelje meg.