Üdvözöljük a
Tardoskeddi MSz honlapján!


Szövetkezetünk az érsekújvári járás
egyik legdinamikusabban fejlődő vállalkozása.

A Tardoskeddi Mezőgazdasági Szövetkezet 1990-ben a három szomszédos települést összekötő és 7-ezer hektár termőföldön gazdálkodó Tardoskeddi Jövő TÉSZ-ből (JRD Budúcnosť Tvrdošovce) jött létre. A tevékenységünk kezdeteit jellemző nem egyszerű helyzet ellenére ma számtalan jelentős itthoni és külföldi sikerrel büszkélkedhetünk, főként a munkatársaink többéves tapasztalatának és szakmai képességének köszönhetően.

Gazdag gyümölcsöseink vannak, almát, barackot és őszibarackot termelünk, a szőlőseinkben a legjobb minőségű és az évek során már bevált szőlőfajták érnek, és kiváló a friss, napon érlelt paradicsomaink lédúsága és zamatos, édeskés íze. Klasszikus és speciális mezőgazdasági termesztéssel, illetve állattenyésztéssel is foglalkozunk. Jelenleg 3002 hektár földet művelünk meg, amit az utóbbi években sokoldalúan és sokrétűen sikerült felhasználni.

Kiemelt termékek

Tardoskeddi arany


2010-ben a Tardoskeddi Mezőgazdasági Szövetkezet egyedüliként kezdte Szlovákiában ültetvényen termeszteni a homoktövist, a „jövő növényének” is nevezett csodanövényt. Ma a szövetkezet nemcsak a homoktövis bogyók remek hozamára büszke, hanem az általa gyártott homoktövis-termékek kiváló ízére, egyedülálló összetételére és új, vonzó, modern kiszerelésére is, melyekből hat elnyerte a Značka kvality SK GOLD rangos címet.

Kényeztesse magát a legmagasabb minőségű egyedi vitaminbombával, és kóstolja meg homoktövis-termékeinket és specialitásainkat, melyeket Tardoskedd község központjában található saját termelői boltunkban, egyéb eladási helyeken, illetve e-shopunkban vásárolhat meg.


A Tardoskeddi MSz mellett szóló 7 érv

1Szlovák termelő hagyománnyal a régióban
2Többéves értékes tapasztalat gyümölcs- és zöldségtermesztésben
3Az érett gyümölcsöket kézzel szedjük le, a rendkívül alapos ellenőrzésnek és válogatásnak köszönhetően érik el a legmagasabb minőségi szintet
4100%-ban BIO gazdálkodásból származik, vegyszerek, tartósítószerek, színezőanyagok és mesterséges édesítőszerek nélkül
5Folyékony gyümölcs – tisztítatlan, hígítatlan gyümölcslevek, 100% NFC (nem koncentrátumból készültek)
6Modern, környezetbarát feldolgozási technológiáknak köszönhetően megmarad az összes tápanyag és vitamin
79 homoktövis-termék elnyerte a „Značka kvality SK GOLD“ rangos címet.